Pockets of Nature Camp™:Engleski letnji kamp za decu

Koje tajne leže u džepovima prirode u srcu Novog Sada?

Naš engleski letnji kamp za decu Džepovi prirode™ je postavio sebi zadatak da te tajne otkrije!

Engleski dnevni letnji kamp za decu! Imersija i istraživanje prirode!

Voleli biste da Vaša deca vežbaju engleski jezik u opuštenoj atmosferi? Ukoliko je odgovor na ovo pitanje ‘DA’, naša letnja škola takođe nudi letnji kamp engleskog jezika za decu!

Dnevni engleski letnji kamp za decu traje 5 dana, tokom kojih ćemo učiti engleski i istraživati lokalnu prirodu u Novom Sadu ukupno 12 sati. 

Želite da Vaše dete nauči engleski jezik i uživa u prirodi? Istražite naš jezički engleski letnji kamp za decu - lokacija Novi Sad, 2021!
20

Aktivnosti podstiču:

Letnji kampovi engleskog jezika nude raznolike aktivnosti, a nas letnji kamp za decu se posebno fokusira na:

Koje su lokacije za ovaj letnji kamp u prirodi? (Novi Sad, prorgam za 2021. godinu)

Želite da Vaše dete nauči engleski jezik i uživa u prirodi? Istražite naš jezički engleski letnji kamp za decu - lokacija Novi Sad, 2021!Želite da Vaše dete nauči engleski jezik i uživa u prirodi? Istražite naš jezički engleski letnji kamp za decu - lokacija Novi Sad, 2021!

Više informacija za roditelje

Pročitajte tekst ispod za više informacija. Možete nas kontaktirati na novoj Facebook stranici direktno preko sajta, preko zelenog messenger dugmeta u donjem desnom uglu.

Kada je letnji kamp i koliko traje?

Treći krug dnevnog letnjeg kampa počinje 9. avgusta. Kamp traje ukupno 12 sati koji su raspoređeni u 5 dana. Aktivnosti se dešavaju popodne kako bi se izbegla letnja vrućina.

Prvi krug: 9. avgusta - 13. avgusta (ponedeljak - petak)

dana
sati
minuta
sekundi

Drugi krug: 16. avgusta - 20. avgusta (ponedeljak - petak)

dana
sati
minuta
sekundi

Kako možete prijaviti dete?

Dete možete prijaviti tako što ćete uplatiti novac na račun koji će biti prikazan ispod (videćete i primer uplatnice), a zatim popunite formular sa podacima i okačite sliku uplatnice u formular (videćete opciju gde to možete uraditi). Vaše mesto će automatski biti rezervisano i dobićete potvrdu za 24 časa, a nakon toga će Vam biti poslat mail sa informacijama i bićete dodati u grupu za roditelje.

Pockets of Nature Summer Camp

Džepovi prirode dnevni letnji kamp
rsd6000
rsd 3500
  • 12 sati engleskog jezika
  • Istraživanje i rad u prirodi
  • Imersija: Korišćenje isključivo engleskog jezika
Hit cena!

Molimo Vas da nas kontaktirate preko mejla ili naše nove Facebook stranice

Nastavnica i vaspitačica su rade u vrtiću i školi, pa nisu dostupne tokom radnog vremena. Molimo Vas da pošaljete mejl ili nas kontaktirate na Facebook stranici direktno preko zelenog messenger dugmeta u donjem desnom uglu. Nadamo se da će Vam se dopasti naš letnji kamp engleskog za decu!

Magične

lokacije koje ćemo posetiti!

Kliknite na logo da se vratite na početnu stranu